Рубль упав проти долара та євро на тлі повідомлень про нові санкції США

Курси долара і євро різко зросли на торгах Московської біржі після того, як американські засоби інформації повідомили про плани США запровадити санкції проти державного боргу Росії.

Станом на 10:10 курс долара виріс до понад 77 рублів, а євро – до 92,3 рубля. Обидві валюти стали дорожчими на понад 1,5%.

Санкції будуть запроваджені у відповідь на російські кібероперації, втручання Росії в американські вибори і анексію Росією Криму


ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Байден підготував указ про запровадження нових санкцій проти Росії – The Wall Street Journal

Раніше американські засоби інформації повідомили, що адміністрація президента США Джо Байдена має намір запровадити 15 квітня нові санкції проти Кремля.

Американським банкам буде заборонена купівля російських державних облігацій у Банку Росії, міністерства фінансів країни і Фонду добробуту Росії. Передбачається висилка зі США 10 російських дипломатів, частина з яких причетна до виплати винагород за вбивство американських військовослужбовців в Афганістані.

Санкції будуть запроваджені у відповідь на російські кібероперації, втручання Росії в американські вибори і анексію Росією Криму.

На службу зовнішньої розвідки Росії буде покладена провина за так звану операцію Solar Winds – незаконне проникнення в комп’ютерні системи державних відомств і оборонних корпорацій США.

Американського посла (на фото) запросили до Ушакова на наступний день після того, як у телефонній розмові з Путіним президент США Джо Байден запропонував російському президенту в найближчі місяці зустрітися в одній із третіх країн


ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Помічник Путіна – послу США: нових санкцій бути не повинно

Читай нас в Google News

Підписатися

Ще новини

Leave a Comment